top of page

Percussie workshop Rotterdam

Wil je op een laagdrempelige manier meer te weten komen over Iraanse muziek of zelf een traditioneel percussie-instrument leren spelen? Volg dan een workshop bij Farid Sheek in Rotterdam. Farid kwam enkele jaren geleden naar Nederland en speelt al van kleins af aan muziek op de ‘daf’, een van de alleroudste Iraanse percussie-instrumenten. Wil je dit bijzondere instrument leren kennen? Geef je dan op voor een percussie workshop in Rotterdam. Farid brengt tijdens de workshop uiteraard wat van zijn eigen muziek ten gehore en leert je de basis van percussie.

Voor Wie?

Een percussie workshop is geschikt voor iedereen. Of je nu al op een ander instrument speelt of juist helemaal geen kennis hebt van muziek, met Farid’s percussie workshop in Rotterdam leer je altijd iets bij. Ook als je al een andere percussie-instrument speelt kan deze workshop je veel inspiratie en nieuwe inzichten bieden. Voor mensen zonder ervaring is de workshop eveneens zeer geschikt. Omdat je voor een percussie-instrument geen noten hoeft te kunnen lezen, is de workshop bijzonder laagdrempelig en toegankelijk. Ook (kleine) kinderen zijn welkom: hiervoor heeft Farid een speciale percussie workshop in het leven geroepen. Je kunt je voor deze workshop, en voor de workshop voor volwassenen, op de website aanmelden.

Voor alle sessies geldt:

Perzische muziek

Iraanse of Perzische muziek spreekt tot de verbeelding. Dat weet Farid als geen ander over te brengen tijdens zijn percussie workshop in Rotterdam. Hij speelt regelmatig samen met andere muzikanten en weet zijn levensverhaal op een bijzondere manier vast te leggen in zijn muziek. Meer informatie over Farid en de workshop vind je op deze site. Neem vooral ook even een kijkje bij de video’s om je te laten inspireren en kennis te maken met de bijzondere klanken van de daf.

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact op via de mail op info@faridsheek.com of bel naar 06 22 32 06 06.

Klanten zeggen

"Wat een heerlijke ontspannen workshop, waar jij veel leert en veel lacht!" Elena 

Wil je meer weten? Wij vertellen het je graag.

Bedankt

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
06 22 32 06 06
bottom of page