Percussie workshop Amsterdam 

Een nieuw instrument leren hoeft niet per se te betekenen dat je uren kwijt bent aan oefenen en spelen. Een percussie workshop in Amsterdam is de perfecte manier zijn om op een laagdrempelige manier met muziek bezig te zijn. Je bent dan slechts één middag kwijt en maakt kennis met een nieuw muziekinstrument. Hiervoor zijn de percussie-instrumenten zeer geschikt: ze zijn door iedereen te bespelen en zijn perfect voor het ontwikkelen van ritmegevoel. Helemaal bijzonder is de daf. Dit traditionele Perzische instrument biedt uitdaging aan jong en oud en is geschikt voor iedereen - of je nou wel of geen instrument speelt. Onder leiding van Farid Sheek, kan iedereen in één middag kennismaken met de daf en een leuke percussie workshop in Amsterdam volgen.

Wat kun je verwachten 

Farid Sheek is een jonge muzikant die de daf zeer goed kent. Hij maakt al jaren muziek en weet dankzij zijn Iraanse achtergrond veel van het instrument en van Iraanse muziek in het algemeen. Tijdens de percussie workshop leer je dan ook niet alleen de daf kennen, maar ook Farid en zijn verhaal. Bovendien leer je meer over Iraanse muziekstijlen en percussie-instrumenten. Voor de workshop hoef je geen noten te kunnen of leren lezen. Het enige wat je hoeft te doen is de daf oppakken en samen met Farid improviseren. Verschillende ritmes komen voorbij, waar je op je gevoel heel eenvoudig mee kunt experimenteren. Een workshop percussie is heel geschikt voor het laagdrempelig kennismaken met percussie zonder meteen vast te zitten aan muzieklessen.

Ook voor de groepen

Voor de percussie workshop in Amsterdam kan je je individueel opgeven of met meer mensen. De workshop is zeer geschikt voor groepen vrienden, familieleden of collega’s. Je geeft je eenvoudig op via de website van Farid Sheek. Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact op via de mail info@faridsheek.com of bel naar 06 42 26 97 60.

Wil je meer weten? Wij vertellen het je graag.

Bedankt

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle