top of page

Farid Sheek en Mohsen Masoumi


Farid Sheek en Mohsen Masoumi vormen samen met Arben Ramadani en Javid Ardani het Parso Quartet; een groep getalenteerde muzikanten die veel lof oogsten voor het combineren van Perzische muziek met opera en jazz. Speciaal voor het George & Eran zomerfestival brengen Farid en Mohsen nu hun eigen composities ten gehore. Farid speelt piano en de daf (Perzisch/Koerdisch percussie-instrument), Mohsen zingt, Arben speelt piano en Javid bespeelt de ney (Perzische fluit). Op indrukwekkende wijze weten ze zo Westerse en traditionele Perzische muziek met elkaar te laten versmelten, aangevuld met bekende klassiekers als Fly me to the moon, Serenade van Schubert en O sole mio. Geniet van een muzikale avond vol weemoed en passie, die je uiteindelijk toch weet op te beuren.

https://delamar.nl/voorstellingen/farid-sheek-en-mohsen-masoumi/

Uitgelichte berichten
Recente berichten