lunchbreak met Farid Sheek en Maya Fridman

‘Met muziek kun je een verhaal vertellen dat groter is dan woorden.’ Farid Sheek vertelt in zijn composities en als uitvoerend musicus op de piano en daf (percussie-instrument) verhalen over zijn Iraanse achtergrond en Westerse invloeden. Met een prachtig resultaat. Geniet van deze ontmoeting tussen oost en west met Farid Sheek en de prijswinnende Russische celliste Maya Fridman.

“Music allows you to tell a story that is bigger than words can capture.” As a composer and performing musician on the piano and the daf (a percussive instrument), Farid Sheek tells tories about his Iranian roots and western influences. The result is stunning. Enjoy this meeting of East and West, featuring Farid Sheek and the award-winning Russian cellist Maya Fridman.

Farid Sheek componist, percussie en piano | Maya Fridman cello

programma | program

Kambood, (Farid Sheek) Improvisation, (Farid Sheek, Maya Fridman) Solo Percussion (Farid Sheek) Fantasia on Kol Nidrei (Mohammed Fairouz) Fantasia on Alone (Sollima) Cello & Daf (Farid Sheek)

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Spotify - White Circle

© 2018 by Farid Sheek. 

nederlands vlag.png
iran vlag.png
eglish.jpg
French.png