top of page

Symphonic Junction: Vier Jaargetijden Revisited

De charismatische blokfluitist Erik Bosgraaf slaat de handen ineen met de Iraanse musicus Farid Sheek en het Residentieorkest. Samen spelen ze op virtuoze wijze Vivaldi’s Vier Jaargetijden, vergezeld door een spectaculaire, op maat gemaakte animatiefilm van Paul en Menno de Nooijer. Een lust voor oor én oog. Met zijn vriend en geluidskunstenaar Jorrit Tamminga verbindt Bosgraaf hij het Venetië van 1723 met het Den Haag van nu. De enkele jaren geleden uit Iran gevluchte musicus Farid Sheek brengt ons in vervoering met een persoonlijke versie van de Vier Jaargetijden, geïnspireerd op zijn geboorteplaats Isfahan. Hij bespeelt onder meer de daf, een van ’s werelds oudste percussie-instrumenten.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
bottom of page