top of page

United Worlds

Op donderdag 12 april vindt de eerste editie van de muzikale avond ‘United Worlds’ plaats. Deze inspirerende avond zal gaan plaatsvinden in de Werfkelder van Kargadoor op Oudegracht 36 in Utrecht.

Deze spectaculaire muziek avond zal tevens de geboorte betekenen van een nieuwe muziekstijl: bekende klassieke composities die zal worden gecombineerd met Dance Music! De van origine klassiek componist Farid Sheek en Tropical Future DJ Ka-YU zullen door hun gezamenlijke skills te combineren een nieuw muziekgenre lanceren, door muzikale invloeden van over de wereld samen te laten smelten tot een uniek geheel. Ook is er tijdens het muzikale evenement een stuk te horen van het bijzondere Daf instrument. Dit Perzisch/Koerdische percussie instrument wordt door Sheek de 'schreeuw van de liefde' genoemd.

Wil je een onvervalst muzikale, multiculturele avond beleven vol inspirerende wereldmuziek op een uitermate hoog niveau? Kom dan op zaterdag 12 april naar De Werfkelder van De Kargadoor. Bestel je tickets via www.ticketkantoor.nl/shop/United-Worlds of aan de deur bij de kassa en laat je verrassen door de muzikale avonds tijdens 'UNITED WORLDS

Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Entree: €8,50, student: €5,-

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
bottom of page