© 2018 by Farid Sheek. 

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
nederlands vlag.png
iran vlag.png
French.png

Symfonieorkest Rijnmond

February 21, 2018

 

 

Lunchconcert

Symfonieorkest Rijnmond
Cor van der Linden dirigent
Thomas Ouverture Raymond
Fucík Wals (uit Winterstürme)
Berlioz Marche hongroise
Dvorák Slavische dans op.46 nr.8
Tsjaikovski Bloemenwals (uit De Notenkraker)
 

 

Symfonieorkest Rijnmond is een jong ambitieus orkest, opgericht in juni 2007. Onder leiding van Cor van der Linden (1e violist van het Rotterdams Philharmonisch) is het orkest uitgegroeid tot een volwaardig symfonieorkest, bestaande uit zo’n zeventig gevorderde amateurs en beroepsmusici.Het orkest presenteert boeiende (thema)programma's met symfonische werken en soloconcerten, muziek voor blazers of strijkers, van barok tot heden.

Voorprogramma
Het concert begint om 12.45 uur met een kort optreden door Farid Sheek. Begin december 2017 publiceerde het AD Rotterdam een bericht waarin de 23-jarige Iraanse pianist aangaf dat hij ervan droomt om op de vleugel in de Doelen te spelen. Met veel genoegen bieden de Doelen en Symfonieorkest Rijnmond hem vandaag deze kans. Lees hier het vervolgartikel.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

EIGHT SEASONS

May 12, 2019

1/4
Please reload

Recente berichten

November 14, 2019

May 12, 2019

April 15, 2019