top of page

Farid Sheek maakt muziek om mensen van over de hele wereld dichter bij elkaar te brengen, net zoals vrienden die samen spelen.

Percussie Voor kinderen

Vrijwel alle kinderen houden ervan om muziek te maken. En veel ouders vinden het belangrijk dat hun kind op jonge leeftijd een instrument leert spelen. Door zelf muziek te maken wordt het intelligentiequotiënt (IQ) en het Emotionele intelligentie (EQ) van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd

In deze percussie workshop maken uw leerlingen kennis met het instrument en ze leren de basistechnieken in korte tijd. Verder leren Kinderen om naar elkaar te luisteren en samen werken.

Deze percussie workshop activeert de cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden en is dus behalve leuk ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen.

Voor het middelbaar onderwijs biedt Farid Sheek eenmalige Percussie lessen, of een serie die toewerkt naar een presentatie. Het is verrassend hoe snel kinderen de ritmes oppakken.

Daf Workshop

In Nederland denken we bij het woord ‘daf’ al snel aan het bekende automerk. Maar in het Oosten staat het bekend als een van de oudste en meest invloedrijke Perzische instrumenten. Farid Sheek laat uw leerlingen in de workshop kennismaken met de klanken van dit bijzondere instrument, dat in hedendaags Iran misschien nog wel even populair is als tweeduizend jaar geleden.

Niet bekend met de daf? Laat je alvast inspireren door de video’s op deze pagina. 

Wil je meer weten? Wij vertellen het je graag.

Bedankt

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page