Percussie workshop Den Haag 

Ben je op zoek naar een leuk en interessant uitje voor jezelf, of wil je iets bijzonders doen met vrienden en collega’s? Kies dan eens iets origineels: een muziekworkshop van Farid Sheek. Bij de workshop daf in Den Haag maak je kennis met een van de alleroudste en meest invloedrijke percussie-instrumenten uit Iran. Farid weet je te inspireren en leert je de basisvaardigheden die je nodig hebt bij het bespelen van percussie-instrumenten.

Percussie workshop met collega’s

Als je op zoek bent naar een educatieve én creatieve workshop voor jou en je collega’s is de percussie workshop in Den Haag van Farid Sheek wat voor jou. Je boekt de workshop eenvoudig via de website van Farid. Tijdens de workshop kom je meer te weten over Iraanse muziek en kun je samen met je collega’s zelf aan de slag met één van de instrumenten die Farid meebrengt. Uiteraard brengt hij ook zijn eigen muziek ten gehore op de daf, en kunnen jullie samen muziek maken. Samen muziek maken is één van de beste activiteiten om saamhorigheidsgevoel op te wekken. Ideaal dus voor een team- of personeelsuitje bijvoorbeeld!

Over

Farid Sheek

Farid kwam enkele jaren geleden naar Nederland, waarbij hij zijn vaderland Iran achterliet. Als kind van muzikale ouders kreeg hij de passie en liefde voor muziek er met de paplepel ingegoten. Inmiddels heeft hij hier een goedlopend bedrijf opgebouwd en geeft hij onder andere muziek workshops. Daarnaast is hij regelmatig te horen en te zien in solo-optredens en met andere musici. Nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje bij de filmpjes op de website. Ook boek je hier jouw workshop percussie in één van de grote steden in de Randstad.

Vragen? Neem vandaag nog contact op via de mail info@faridsheek.com of bel naar 06 42 26 97 60.

Wil je meer weten? Wij vertellen het je graag.

Bedankt

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle